05.03.2012 12:41   |   Події
Автор: Ольга Завгородня

Лише 5% виробників виготовляють продукцію за ДСТУ

Лише 5% виробників виготовляють продукцію за ДСТУ

КИЇВ. 5 березня. АМН. Лише 5% українських виробників харчової продукції виготовляють продукцію за ДСТУ. Про це на прес-конференції повідомив експерт з питань якості та безпечності продукції АПК Асоціації "Український клуб аграрного бізнесу" Олександр Вержиховський, передає кореспондент АМН. 

"Серед вітчизняних виробників лише 5% виробників харчової продукції виготовляють за ДСТУ. Всі інші – за технічними умовами, які виробники розробляють самостійно відповідно до власного виробництва. Початково ТУ розроблялися для тих видів продукції, які не підпадають під чіткі параметри, певний вид", - повідомив О. Вержиховський.

За словами експерта, технічні умови сьогодні використовують для того, щоб полегшити власні умови виробництва.
Нагадаємо, наліпку "З турботою про українське" зможуть використовувати лише ті виробники, які виготовляють продукцію за ДСТУ.

Джерело: АМН
Коментарі (0)


Поділитись:



Інші новини за темою:

09.06.2015 23:42
09.06.2015 23:40
09.06.2015 23:30
04.06.2015 23:27
04.06.2015 23:25
04.06.2015 23:20

Партнери:

© Інформаційне Агентство Медичні Новини, 2011.
Всі права захищені.


Відповідно до статі 26 Закону України “Про інформаційні агенства”, право власності на продукцію інформаційного агенства охороняєтся чинним законодавством України. Цитування, копіювання окремих частин текстів чи зображень, публікування і републікування, передрук чи будь-яке інше поширення інформації АМН можливе за умови посилання на АМН. Для інтернет-видань гіперпосилання є обов`язковим. Відповідальність за недотримання встановлених законом вимог щодо змісту реклами на сайті несе рекламодавець.

bigmir)net TOP 100