30.05.2014 15:35   |   Здорове життя
Автор: Тетяна Ганницька

Цільнозерновий хліб знижує ризик розвитку діабету

Цільнозерновий хліб знижує ризик розвитку діабету

КИЇВ. 30 травня. АМН. Регулярне вживання цільнозернового хліба дозволяє знизити рівень цукру в крові і ризик розвитку діабету другого типу Про це повідомляють фахівці Університету Східної Фінляндії, передає УНН.

За словами вчених, реакцію на інсулін покращують житній та пшеничний хліб.

Такий ефект виявляється завдяки клітковині, що міститься в хлібі. Вона впливає на метаболізм через шлунково-кишковий тракт безпосередньо.

Відомо також, що цільнозерновий хліб допомагає схуднути.

Джерело: АМН
Коментарі (0)


Поділитись:



Партнери:

© Інформаційне Агентство Медичні Новини, 2011.
Всі права захищені.


Відповідно до статі 26 Закону України “Про інформаційні агенства”, право власності на продукцію інформаційного агенства охороняєтся чинним законодавством України. Цитування, копіювання окремих частин текстів чи зображень, публікування і републікування, передрук чи будь-яке інше поширення інформації АМН можливе за умови посилання на АМН. Для інтернет-видань гіперпосилання є обов`язковим. Відповідальність за недотримання встановлених законом вимог щодо змісту реклами на сайті несе рекламодавець.

bigmir)net TOP 100