05.03.2012 22:02   |   Коментарі
Автор: Юліана Матусова

Шеф-кухар: щоденний раціон краще продумати на вихідних

Шеф-кухар: щоденний раціон краще продумати на вихідних

КИЇВ. 5 березня. АМН. Краще їсти якомога частіше протягом дня, але маленькими порціями. Про це в ексклюзивному коментарі кореспонденту АМН повідомив Ектор Хіменез Браво, шеф-кухар і телеведучий.

"Якщо у робочі дні ви не маєте часу нормально харчуватися, - вихід є. Найголовніше це спланувати весь свій тижневий раціон у вихідні, головне, щоб він був збалансований. Це є дуже важливим, адже коли ти приходиш додому з роботи, часу вигадати щось корисне не вистачає і доводиться харчуватися тим, що під руку потрапить, а це, зазвичай, шкідлива їжа. Моя рекомендація для тих, хто завжди зайнятий і немає часу на нормальне харчування через щільний графік: не приходити додому і не їсти одразу все підряд. Краще їсти якомога частіше протягом дня маленькими порціями", - розповів кухар.

Експерт додав, що досить реальним є не тільки продумати раціон на вихідних, але й зробити деякі заготовки.

Джерело: АМН
Коментарі (0)


Поділитись:



Інші новини за темою:

09.06.2015 23:33
02.06.2015 23:33
27.05.2015 23:49
26.05.2015 23:44
27.04.2015 23:46
25.02.2015 22:00

Партнери:

© Інформаційне Агентство Медичні Новини, 2011.
Всі права захищені.


Відповідно до статі 26 Закону України “Про інформаційні агенства”, право власності на продукцію інформаційного агенства охороняєтся чинним законодавством України. Цитування, копіювання окремих частин текстів чи зображень, публікування і републікування, передрук чи будь-яке інше поширення інформації АМН можливе за умови посилання на АМН. Для інтернет-видань гіперпосилання є обов`язковим. Відповідальність за недотримання встановлених законом вимог щодо змісту реклами на сайті несе рекламодавець.

bigmir)net TOP 100