09.03.2012 02:48   |   За кордоном
Автор: Тетяна Ганницька

Кава з фаст-фудом підвищує ризик виникнення діабету

Кава з фаст-фудом підвищує ризик виникнення діабету

КИЇВ. 9 березня. АМН. Всім відомо про шкоду фаст-фуду для здоров'я, проте канадські дослідники встановили, що така їжа у поєднанні з кавою, значно підвищує ризик виникнення діабету у людини, повідомляє Reuters.

Вчені з Університету Гельф провели дослідження, під час якого встановили, що поєднання жирної їжі з кофеїном вдвічі підвищує рівень глюкози в крові. При цьому, жирна їжа негативно впливає на здатність організму до виведення цукру з крові - він залишається високим навіть після кількох годин, пояснили фахівці.

Експерти наголосили, що, приміром, сніданок, що складається з фаст-фуда і запитий кавою, протягом усього дня визначає реакцію організму на іншу їжу. Людина ризикує не тільки швидко набрати вагу, але і стати діабетиком, підкреслили дослідники.

Джерело: АМН
Коментарі (0)


Поділитись:



Інші новини за темою:

09.06.2015 23:36
04.06.2015 23:08
03.06.2015 23:26
02.06.2015 23:25
02.06.2015 23:14
25.05.2015 22:41

Партнери:

© Інформаційне Агентство Медичні Новини, 2011.
Всі права захищені.


Відповідно до статі 26 Закону України “Про інформаційні агенства”, право власності на продукцію інформаційного агенства охороняєтся чинним законодавством України. Цитування, копіювання окремих частин текстів чи зображень, публікування і републікування, передрук чи будь-яке інше поширення інформації АМН можливе за умови посилання на АМН. Для інтернет-видань гіперпосилання є обов`язковим. Відповідальність за недотримання встановлених законом вимог щодо змісту реклами на сайті несе рекламодавець.

bigmir)net TOP 100